(Poistunut julkaisusta)

Tohtorit liike-elämään F.E.C.
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Tohtorit liike-elämään F.E.C.* -koulutuksessa päämääränäsi on työllistyminen. Koulutusohjelma yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitsevat yritykset kaltaisiisi vapaisiin osaajiin.

Ohjelmaan kuuluu olennaisesti työskentely kohdeyrityksessä aidoissa työtehtävissä. Sen aikana opit ymmärtämään liiketoiminnan perusteet ja lainalaisuudet sekä saat yleiskuvan tuottavuudesta, arvonluonnista ja kannattavuudesta.

Opit hyödyntämään kykyäsi analysoida ja nähdä yhteyksiä liiketoiminnan viitekehyksessä.

Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yritykselle.

Ohjelma kestää yhteensä 120 päivää, joista 25 päivää opiskelet. 95 päivää työskentelet yrityksessä.

Aalto PRO:n hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä kokeneet työnhaun ammattilaiset ovat käytettävissäsi. Tule mukaan edistämään työllistymistäsi kanssamme!

Ohjelma alkaa 18.5.2018 ja päättyy marraskuussa 2018. Ohjelmaan on haettava viimeistään 19.3.2018. Yritysyhteistyöpaikan etsintä käynnistetään jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimi heti.

Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 677166.

Lisätietoja, hakuohjeet ja yhteydenotot: www.aaltopro.fi/tohtorifec.

Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset tekniikan, luonnontieteellisten tai humanististen tieteiden tohtoritutkinnon suorittaneet.

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

Aalto PRO kouluttaa asiantuntijoita ja päälliköitä, joille menetelmien päivittäminen ja uusimman tiedon omaksuminen ovat välttämättömiä muuttuvassa maailmassa. 

Olemme toteuttaneet laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

www.aaltopro.fi