(Poistunut julkaisusta)

TM Sales Account Manager
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Consumer Solutions -divisioonaan kuuluu sähkönmyynti sekä joitakin asiakasliiketoimintaan liittyviä osia Technology and New Ventures -yksiköstä. Divisioona vastaa kuluttajaliiketoiminnan sekä uusien teknologioiden nopeaan kehitykseen. 

 

Työnkuvasi

Vastaat telemarkkinointikanavan myynnistä Suomessa kahden eri brändin, Fortumin ja Kotimaan Energian osalta. Olet ulospäinsuuntautunut, tehokas ja kommunikoit vakuuttavasti, jotta saat ideasi ja ajatuksesi myytyä. Työhön sinulla on valmentava ote ja keskustelet sujuvasti sekä myyjien, että myyntijohdon kanssa. Työskentelet systemaattisesti ja itsenäisesti ja tiedät mitä myynnin johtamisessa onnistuminen vaatii. Olet aloitteellinen ja otat vastuuta tehtävästä ja myyntikanavasi tuloksista. Hahmotat ja omaksut isoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia ripeästi. Seuraat myyntidataa ja osaat tehdä siitä johtopäätöksiä työsi tueksi. 

 

Tarjoamme sinulle

Meillä työskentelet parhaiden myyntiorganisaatioiden ja myyntihenkilöstön kanssa. Sinua haastetaan, mutta samalla saat vahvan tuen työllesi ja mahdollisuuden sparrata kollegoidesi ja asiakkaidesi kanssa. Haluamme sinun onnistuvan ja autamme sinua siinä. Olemme tunnettuja erinomaisesta työympäristöstä ja tiedämme, että se on tärkeää myös sinun työssä onnistumisen kannalta. Saat itseäsi haastavan työtehtävän ja -ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa vahvoja verkostoja. 

 

Odotamme sinulta

Vastuut:

• Saavutat oman budjettisi myyntitavoitteet, seuraat kustannuksia, katetta ja varmistat myynnin laatua.

• Multibrändistrategian mukaisesti vastaat ulkoistettujen myyntikumppaneiden tekemästä uusasiakashankinnasta sekä Fortumilla, että Kotimaan Energialla.

• Tehostat nykyisten myyntikumppanuuksien kautta tehtävää myyntiä.

• Vastaat uusien myyntikumppanuuksien käynnistämisestä ja ylläpidosta ja kehittämisestä.

 

Edellytykset:

• Kaupallinen, markkinoinnin tai myynnin koulutus toivottavaa

• Ymmärrys ulkoistettujen myyntikumppaneiden kautta tehtävästä myynnistä.

• Kokemus telemarkkinoinnista joko tiimin vetäjänä, valmentajana tai vastaavasta tehtävästä.

• Oma myyntiosaaminen ja ymmärrys myynnistä

• Asiakkuuksien hallinta ja neuvottelutaidot

 

Henkilökohtaiset ominaisuudet:

• Omaat vahvan kaupallisen ja liiketoiminnallisen näkökulman.

• Rakennat vahvoja suhteita ja osaat hyödyntää näitä tavoitteiden saavuttamisessa.

• Olet aloitteellinen ja saat asioita tapahtumaan.

 

Työ vaatii matkustamista ja työskentelyä myös asiakkaiden tiloissa ympäri Suomen. Työaika on joustava. Työpaikka sijaitsee Fortumin tiloissa Espoon Keilalahdessa. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi rekrytointikanavamme kautta 30.6.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Partner & Telemarketing Manager Miika Toivanen, +358 40 768 5234, keskiviikkona 19.6. klo 12-14 ja torstaina 20.6. klo 9-11.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.