(Poistunut julkaisusta)

TKI-päällikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 


Haemme korkeakouluyksikköön 

TKI-päällikköä 

edistämään tutkimus- kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI). 

Oletko tuloshakuinen ja eri alojen osaamisesta kiinnostunut tutkimus- ja kehittämistoiminnan ammattilainen? TKI-päällikön tehtävässä vastaat uuden hankerahoituksen hankkimisesta ja hankkeiden seurannasta. Edistät korkeakouluyksikön yliopettajien ja TKI-henkilöstön osallistumista Laurean tutkimusohjelmien ja poikkialaisten teemojen toteuttamiseen. Kehität aktiivisesti yhteistyötä Laurean työelämä- ja korkeakoulukumppaneiden kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti. Tukenasi ovat palveluyksikön TKI-asiantuntijat, talousvastaavat ja hankekirjoittajat. Osallistut tehtävässäsi korkeakouluyksikön johtoryhmätyöskentelyyn ja Laurean tutkimusohjelmien toteutusryhmiin.

Edellytämme sinulta  

  • ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, tohtorintutkinto katsotaan eduksi
  • kokemusta TKI-rahoituksen menestyksellisestä hakemisesta
  • hyvää osaamista kansainvälisistä ja kansallisista TKI-rahoitusinstrumenteista
  • kykyä tukea asiantuntijoiden TKI-työtä myös oman ydinosaamisesi ulkopuolella
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • itsenäistä työtapaa, vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta

Lisäksi katsomme eduksi sisältöosaamisen jollakin seuraavista Laurean osaamisalueista: Uudistuva sosiaali- ja terveysala, Palveluliiketoiminta ja kiertotalous sekä Kokonaisturvallisuus. Eduksesi katsotaan myös kokemus jostakin Laurean neljästä läpileikkaavasta teemasta: Eettinen osaaminen ja ennakointiosaaminen, Yrittäjyys, Pedagogiikka ja yhteiskehittäminen sekä Digitalisaatio ja tiedon hallinta yhteiskunnassa. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin.

TKI-päällikön tehtävä sijoittuu Laurean koulutusalat kattavaan ylempien ammattikorkeakoulututkintojen ja digitaaliset koulutukset sisältävään yksikköön.  Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveinesi 29.3. mennessä. Tehtävä alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja TKI-päällikön tehtävästä antaa yksikön johtaja Valdemar Kallunki 040 141 8358 ja yksikön johtaja Kati Komulainen 046 856 7347.