(Poistunut julkaisusta)

TKI-asiantuntija, ympäristöala
Lahden ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Haemme projektipäällikköä (TKI-asiantuntija) kiertotalouden määräaikaisiin projekteihin ajalle 1.11.2019 - 31.12.2020. Henkilön osaamisprofiilista riippuen työn sisältö voi liittyä joko (1) biokiertotalouden edistämiseen ja laajan hankekonsortion koordinointiin (EAKR-projekti) (2) kierrätysmuoviteknologioiden ja muovien uusiokäytön kehittämiseen, (EAKR-projekti) (3) kansainväliseen yhteistyöhön Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen kärkialan kiertotalouden edistämiseen, (Interreg Baltic Sea Region Platform -projekti)   Keskeiset työtehtävät: Projektipäällikkö vastaa sovitun kierto- tai biotalous projektin toimenpiteistä, taloudesta ja viestinnästä sekä alueellisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä.
  Edellytettävä koulutus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ympäristöalalta, liiketaloudesta tai muu vastaava soveltuva koulutus
  Edellytettävä osaaminen ja työkokemus: Kiertotalousosaamista ja kokemusta ympäristöalan projekteista. Kokemusta julkisen rahoituksen TKI-hankkeista. Näyttöjä valmiuksista toimia projektipäällikkönä vaativissa projekteissa. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito (projektit 1 ja 3). Rakennerahasto- ja aluekehitystuntemus.
  Arvostettava osaaminen ja työkokemus: Työkokemus alueellisista ja kansainvälisistä julkisen rahoituksen projektipäällikön tehtävistä.   Koeaika: 6 kk

Palkkauksen peruste: Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on: Toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan.