(Poistunut julkaisusta)

TKI-asiantuntija, sähkö- ja automaatiotekniikka
Lahden ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Lahden ammattikorkeakoulu hakee TKI-asiantuntijaa Automation in Network -hankkeeseen ajalle 1.1.2019 - 31.10.2020. Automation in Network (AuNe) –kärkihankkeen digitaalisilla konsepteilla, työkaluilla ja sisällöillä nostetaan opiskelijoiden, yritysten sekä korkeakoulujen henkilöstön digiosaaminen uudelle tasolle. Hankkeen päätavoite on toteuttaa automaatioalan (ICT, kappaletavara- ja prosessiautomaatio) ja konetekniikan opiskelijoille ja yritysten henkilökunnalle nykyaikainen digitaalinen verkko-oppimisympäristö ja verkkolaboratorioiden konsepti.

Keskeiset työtehtävät: Koostaa ja julkaista ammattiaineiden (automaatio) digitaalisia verkkomateriaaleja ja digitaalisia oppimisympäristöjä suomeksi ja englanniksi

Edellytettävä koulutus: Automaatiotekniikan insinööri, AMK tai muu soveltuva insinööritutkinto. Myös valmistumisvaiheessa olevat huomioidaan.   Edellytettävä osaaminen ja työkokemus: Kokemusta opetusmateriaalin tuottamisesta digitaaliseen ympäristöön. Osaamista automaatiosuunnittelusta tai alan opetus-, koulutus- , kehitystehtävistä.   Arvostettava osaaminen ja työkokemus: Käytännön osaaminen automaatiotekniikan insinööritasoisista työtehtävistä. Hanketyökokemus.   Koeaika: 6 kk   Palkkauksen peruste: Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.