TKI-asiantuntija (projektipäällikkö)
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropolialueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lunastaminen joka päivä on kunnia-asia.

Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen TKI-asiantuntijaa (projektipäällikköä).

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa teoreettista ymmärrystä ja käytännön osaamista hyvinvoinnin ja turvallisuuden johtamisesta organisaatioissa, tiedolla johtamisen merkityksestä organisaation toiminnan ja palveluiden kehittämisessä sekä näkemystä erilaisten teknologisten innovaatioiden (ml. pelillistäminen) tarjoamista mahdollisuuksista toiminnan kehittämisessä. Tälle pohjalle on rakentunut tulevaisuuteen orientoitunut tutkimus-, kehittämis- ja projektiosaamisen asiantuntijuus, joka huomioi innovatiivisesti työelämän muuttuvat osaamisvaatimukset.

TKI-asiantuntijana (projektipäällikkönä) vastaat TKI-hankkeiden rahoitushakemusten valmistelusta ja projektien toteutuksesta (ml. niiden taloudesta kuin viestinnästä). Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen alueelliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Edellytämme kokemusta julkisen rahoituksen TKI-hankkeiden laadukkaasta toteuttamisesta sekä kykyä tehdä rakentavaa yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtävässä tarvitaan erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta kansainvälisistä julkisen rahoituksen projektipäällikön tehtävistä sekä kokemusta TKI-hankkeiden integraatiosta opetukseen. Lisäksi arvostamme tulevaisuuteen suuntaavaa työotetta ja valmiutta tarttua uusiin haasteisiin

Koulutus: Suosimme ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta. 

Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Pääasiallinen toimipiste on Hyvinkää. Korkeakouluyksikkö toimii Lohjan, Hyvinkään ja Porvoon kampuksilla kouluttaen sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden osaajia.

Työsuhde alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 

Johtaja Krista Pahkin (krista.pahkin@laurea.fi, puh; +358 40 541 5252) 2.12. klo 9-10 ja 13.12. klo 13-14.

TKI-päällikkö Jaakko Tyni (jaakko.tyni@laurea.fi, +358 400 325 387) 3.12 klo 9-10 ja 10.12 klo 14-15.

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus.  Hakuaika päättyy 15.12.2019 klo 16. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319498
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Krista Pahkin (krista.pahkin (a) laurea.fi)
  • Puhelin: +358 40 541 5252
  • Sijainti: Hyvinkää