(Poistunut julkaisusta)

TKI-asiantuntija (matkailu)
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme matkailu- ja ravitsemisalan osaajaa, joka haluaa kehittää ja kehittyä. Arvostamme monipuolista käytännön kautta hankittua alan liiketoimintaosaamista, erityisesti matkailualan digitaalisista myyntikanavista.

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa matkailualan monipuolinen hanketyö Pohjois-Savossa. Osallistut asiantuntijuusalueellasi tutkimus- ja kehitystyöhön, yritysneuvontaan sekä liiketoimintaan. Lisäksi työ edellyttää valmiuksia toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja aktiivista yhteistyötä työelämän verkostoissa. Työ on suomen- ja englanninkielistä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa. Toimimme moderneissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa.  

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on vahvat verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky hoitaa joustavasti tehtävää, saat työhösi mielekkyyttä tuloksellisuudesta ja yhteistyö on toimintasi ytimessä. Arvostamme, jos motivoidut haasteista ja sinulla on vahva kehittämisorientaatio.

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa alan työkokemusta (vähintään 3 vuotta)

- Olemassa olevia verkostoja alan toimijoiden kanssa

- Hyviä valmiuksia toimia alan yritysten koulutus- ja kehittämistehtävissä

- Vahvoja yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaisesti.