(Poistunut julkaisusta)

Tjänsterådgivare
LokalTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Bli en del av vårt livstrygghetsbolag och hjälp våra kunder att göra deras vardag tryggare, hälsosammare och ekonomiskt framgångsrikare.

Till vårt kontor i Vasa söker vi nu:

En tjänsterådgivare specialiserad på liv

I din uppgift fungerar du som en försäljare specialiserad på personförsäkring. Din centrala uppgift är att konsultera hushållskunder i hanteringen av person- och utkomstrisker samt erbjuda dem högklassiga och mångsidiga lösningar inom risk- och sparlivförsäkringar samt personförsäkringar. 

Arbetet är målinriktat, utmanande och belönande säljarbete som lämpar sig för en person som är intresserad av personskydd och personlig utveckling. 

Vi förväntar oss att du förbinder dig till gemensamma mål och verksamhetsmodeller, har en utmärkt kundbetjäningsinställning, kan arbeta aktivt och självständigt samt är orädd och positiv! Vi önskar att du har arbetserfarenhet av försäljning inom finansbranschen eller en liknande bransch samt kan visa upp ett framgångsrikt försäljningsarbete. Utbildning eller examen inom branschen ses som en fördel. Det viktigaste är dock din inställning och viljan att lära sig nytt. Uppgiften kräver flytande muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

Vi erbjuder dig en intressant uppgift som forward inom livstrygghet, ett fint arbetsklimat, en sporrande belöningsmodell och bra personalförmåner. Du har tillgång till en tidsbeställningstjänst som understöder dig i kundvärvningsarbetet. Du får även en omfattande introduktion och regelbunden träning för att utveckla din kompetens. I ditt arbete får du stöd av livstrygghetsexperterna i ditt eget regionbolag och i Livbolaget. 

Tilläggsinformation om uppgiften får du av affärsverksamhetsdirektör Johan Back, johan.back@lahitapiola.fi, tel. 050 562 1754. 

Kreditupplysningarna om personen som preliminärt väljs till uppgiften kontrolleras. Personen som väljs till uppgiften ska uppfylla försäkringsbranschens krav på gott anseende vilket säkerställs i samband med att arbetsavtalet undertecknas. 

Skicka din ansökan genom att fylla i ansökningsblanketten senast 18.10.2018