(Poistunut julkaisusta)

Tiski- ja saliapulaisia
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka aloitti toimintansa 1.1.2013 kun haminalainen Osuuskauppa Ympyrä ja kouvolalainen Osuuskauppa Ympäristö yhdistyivät. Kymen Seudun Osuuskauppaan kuuluu monia kymmeniä kauppoja kuten S-Marketit, Prismat, Salet, ABC-Liikenneasemia, Sokoksia, auto- ja rautakauppoja ja hotelleja.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksillemme eri kohteisiin Kouvolan alueelle (mm. Valkeala, Utti, Kuusankoski) keikkatyöntekijöitä erityyppisiin keittiön aputehtäviin sekä tiskaukseen. Tehtävinä on mm. astiahuolto sekä muut keittiön avustavat työt. Työtä on keikkaluonteisesti sekä arkena että viikonloppuisin, joten työ on erinomainen esimerkiksi toisen työn tai koulun oheen.
Odotamme sinulta
Eduksi on aikaisempi koulutus tai kokemus vastaavista tehtävistä, mutta tärkeämpää on ahkeruus, motivoituneisuus sekä joustava käytettävyys. Odotamme sinulta myös omatoimisuutta ja reipasta asennetta. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä kohteita on ympäri Kouvolan aluetta.
Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi eduksi.
Muut tiedot
Olisitko sinä etsimämme, keikkatyötä haluava ja reipas keittiöapulainen? Sopiville henkilöille töitä on nopeastikin tarjolla. Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian!
Kesto
Keikkaluontoinen
Lisätietoja
Mari Palojärvi, kouvola@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.01.2020 mennessä.