(Poistunut julkaisusta)

Tiskari / keittiöapulainen (Karjalohja)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Kylpylähotelli Päiväkumpu sijaitsee Lohjanjärven rannalla 90 km:n päässä sekä Helsingistä että Turusta. Hotellissa on kattavat kylpylä- ja vapaa-ajanpalvelut, rantasauna ja suosittu tanssiravintola.

Päiväkumpu-hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä suomalaisia sekä kansainvälisiä ruokia. Siellä järjestetään live-musiikkitapahtumia, teema- ja karaokeiltoja. Päiväkumpu on tunnettu myös perhejuhlien mm. häiden ja syntymäpäivien pitopaikkana.

Etsimme Päiväkumpu-hotellille tiskaria/keittiöapulaista aamiaisen valmistukseen ja astiahuoltoon. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ma - la 6-14 ja 14 - 21/22 sekä su 6:30 -14 ja 14-20. Työ alkaa 29.10.

Ideaalihakija:
- on suorittanut soveltuvan ravintola-alan koulutuksen
- on kerryttänyt jo hiukan työkokemusta astiahuollosta, ruoan valmistuksesta ja asiakaspalvelutyöstä
- on suorittanut B-ajokortin ja hänellä on oma auto käytettävissä
- on suorittanut hygieniapassin ja hänellä on salmonellatodistus
- osaa suomen kieltä (muu kielitaito eduksi)

Katsomme eduksi hyvän paineensietokyvyn sekä toimeen tarttuvan ja reippaan asenteen.

Tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työyhteisön. Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.