(Poistunut julkaisusta)

Tiskari keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tule tiskariksi! Tiskarin keikkatyössä pääset tienaamaan ja oppimaan uutta omien aikataulujesi mukaisesti.

Opteam hakee asiakasyritykselleen Uuteenkaupunkiin tiskaria keikkatyöhön. Tulet työllistymään suuren yrityksen ruokalan keittiöön. Työvuoroja on tarjolla erityisesti iltaisin ja lauantaisin. Vuoroja voi ottaa vastaan sen mukaan kuin itselle sopii, joten tämä työ soveltuu erinomaisesti vaikka opiskelijalle.

Työ sisältää astoiden, ruokailuvälineiden sekä ruoanvalmistusvälineiden tiskaamista koneellisesti astianpesukoneessa ja käsin. Tarvittaessa pääset tekemään myös muita keittiön avustavia tehtäviä, esim. salaatin tekoa ja siivoamista.

Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä etua. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi. Työ on yksinkertaista ja siihen perehtyy nopeasti. Hygieniapassi tulee suorittaa viimeistään kolmen kuukauden kuluttua työn aloittamisesta.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta, joka ohjaa sinut Baronan sivuille. Lisätietoja antaa Opteam/ Barona Rauma puh. 020 7479290.

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi