Tiskareita/Keittiöapulaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Olisiko vauhdikas työympäristö ja fyysinen työ sinun juttusi? Haluaisitko työskennellä suurtalouskeittiöissä?

Haemme nyt TISKAREITA keikkaluontoiseen työsuhteeseen Oulun alueelle.

Etsimme reippaita ja omatoimisia tiskareita/keittiöapulaisia erimittaisiin sijaisuuksiin asiakkaallemme. Työkohteet ovat vaihtelevia koulujen ja päiväkotien keittiöitä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6–18 välille, mutta myös muut ajat ovat mahdollisia.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta ja erityisesti arvostamme aikaisempaa keittiökokemusta. Lisäksi sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne ja tunnollinen työote sekä hygieniapassi. Asiakaskohteiden luonteen vuoksi sinulta vaaditaan salmonellatodistus sekä nuhteeton tausta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Keittiötyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1101041
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Kempele, Oulu, Oulunsalo