(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita Turun seudulle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Opteamilaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme reippaita ja oma-aloitteisia TISKAREITA Turun seudulle.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa.

Edellytämme, että koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen lisäksi sinulta löytyy myös hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Koska suuri osa kohteista on koulu- ja päiväkotikohteita tulee työntekijöiden esittää näiden lisäksi rikostaustaselvitys.

Toivomme lisäksi, että sinulla on myös työtä pelkäämätön asenne ja viihdyt ripeätahtisessakin työssä. Työkohteet saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille hakulomakkeen kautta.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi