(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita/ salityöntekijöitä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme asiakaspalveluhenkisiä, reippaan työskentelyotteen omaavia salityöntekijöitä/tiskareita keikkaluonteiseen työhön. Työtä on tarjolla niin aamuisin, iltaisin, arkisin kuin viikonloppuisinkin. Työ soveltuu hyvin osa-aikaista työtä haluaville tai opiskelijoille jotka haluavat lisätienestiä.

Odotamme sinulta
Olet ahkera, motivoitunut ja tehokas tekijä. Olet joustavasti käytettävissä asiakkaamme tarpeen ja vaihtelevien työaikojen mukaan. Sinulla tulee olla mahdollisuus liikkua työtehtäviin Kouvolan alueella, joten auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Koulutus ja työkokemus
Keittiöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aiempaa taustaa vastaavista tehtävistä ja reipasta asennetta työntekoon. Myös kokemus suurkeittiön astiahuoltotehtävistä ja keittiön avustavista töistä on eduksi.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
0-11 pv

Lisätietoja
Niina Cinpir, kouvola.vmp@eezy.fi, (05) 535 4344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.