(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita/ salityöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksiimme asiakaspalveluhenkisiä, reippaan työskentelyotteen omaavia salityöntekijöitä/tiskareita keikkaluonteiseen työhön. Työtä on tarjolla arkipäivinä päiväsaikaan ja toisinaan myös viikonloppuisin. Työ soveltuu hyvin osa-aikaista työtä haluavalle.
Odotamme sinulta
Olet ahkera, motivoitunut ja tehokas tekijä. Olet joustavasti käytettävissä asiakkaamme tarpeen ja vaihtelevien työaikojen mukaan. Sinulla tulee olla mahdollisuus liikkua työtehtäviin Kouvolan alueella, joten auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulee olla hygieniaosaamistodistus. Keittiöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aiempaa taustaa vastaavista tehtävistä ja reipasta asennetta työntekoon. Myös kokemus suurkeittiön astiahuoltotehtävistä ja keittiön avustavista töistä on eduksi.
Muut tiedot
Olisitko sinä etsimämme, keikkatyötä haluava ja reipas keittiöalan osaaja? Sopiville henkilöille töitä on nopeastikin tarjolla. Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi. Mikäli sinulla on jo hakemus VMP:lle, klikkaa työtehtävä kiinnostavaksi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi pian!
Kesto
Sopimuksen mukaan/ keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.09.2018 mennessä.