(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haluaisitko työskennellä ravintolassa, mutta haet päivätyötä, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan? Olisiko tämä työ silloin sinua varten?

Haemme nyt TISKAAJIA asiakkaamme henkilöstöravintoloihin pääkaupunkiseudulle.

Astianpesijänä huolehdit asiakkaan astiahuollon tehtävistä. Työajat sijoittuvat klo 6 - 18 välille ja työtä on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toivomme sinulta iloista asennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Sinulla on mahdollisuus tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.7.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi