Tiskareita pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Haluaisitko työskennellä ravintolassa, mutta haet päivätyötä, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan? Olisiko tämä työ silloin sinua varten?

Haemme nyt TISKAAJIA asiakkaamme henkilöstöravintoloihin pääkaupunkiseudulle.


Astianpesijänä huolehdit asiakkaan astiahuollon tehtävistä. Työajat sijoittuvat klo 6 - 18 välille ja työtä on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toivomme sinulta iloista asennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Sinulla on mahdollisuus tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Työ vaatii hygieniapassin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 11.2.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1094887
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa