(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita ja keittiöapulaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Olisiko vauhdikas työympäristö ja fyysinen työ sinun juttusi? Haluaisitko työskennellä suurtalouskeittiöissä keikkaluontoisesti? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt TISKAREITA JA KEITTIÖAPULAISIA Haukiputaalle keikkaluontoiseen työsuhteeseen ja eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Asiakkaamme toimivat ravitsemus- ja kiinteistöpalvelualoilla. Heillä on tarjolla erilaisia keittiön aputöitä ja työkohteina on usein oppilaitosten, päiväkotien tai hoitolaitosten keittiöitä. Työtehtäviä löytyy myös suurtalouskokeille. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin ja työaika painottuu aamuun/päivään, mutta toisinaan myös iltavuorot ovat mahdollisia. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Arvostamme eniten asennettasi työhön! Erityisen tärkeää meille siis on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Suurtalouskokin tehtävissä tarvitset aikaisempaa kokemusta, mutta muuten reipas asenteesi ratkaisee! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ravitsemusalaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman nopeasti. Voit liittää mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja työt alkavat toimeksiantojen mukaan.


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.