(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita ja keittiöapulaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Olisiko vauhdikas työympäristö ja fyysinen työ sinun juttusi? Haluaisitko työskennellä viihtyisissä lounasravintoloissa? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt TISKAREITA JA KEITTIÖAPULAISIA Vaasaan keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii ravintola-alalla. Heillä on tarjolla erilaisia keittiö-, kassa- ja asiakaspalvelutöitä. Työkohteet ovat pääasiassa lounasravintolat Vaasan alueella. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin ja työaika painottuu aamuun/päivään, mutta toisinaan myös viikonloppu- ja iltavuorot ovat mahdollisia. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme myös aiempaa työkokemusta keittiötöistä. Sopivasta koulutuksesta on tietenkin sinulle etua. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ravintola-alaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 22.9.2019 ohessa olevan linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme. Voit liittää mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi