(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita ja keittiöapulaisia, Lahti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Onko vauhdikas työympäristö sinun juttusi? Haluaisitko työskennellä viihtyisissä lounasravintoloissa? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt jatkuvalla haulla TISKAREITA JA KEITTIÖAPULAISIA Lahteen.

Työkohteinasi ovat pääasiassa henkilöstö- ja lounasravintolat Lahden alueella. Työvuoroja on tarjolla arkisin ja työaika painottuu päiväaikaan, toisinaan myös viikonloppu- ja iltavuorot ovat mahdollisia. Työ on keikkaluontoista, jolloin voit ottaa tarjottuja työvuoroja vastaan oman tilanteesi ja aikataulujesi mukaisesti.

Toivomme sinulta jo hieman aiempaa työkokemusta keittiötöistä, mutta tärkeintä meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi tähän hakuun. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja keikkoja on tarjolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä asiakastarpeiden mukaan.

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Tehdään yhdessä #hyväätyötä!