(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita / Astiahuoltajia Kitee - Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Etsitkö elämäntilanteeseesi sopivaa joustavaa työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt tiskareita/ astiahuoltajia työskentelemään asiakkaamme eri kohteisiin Kiteen ja Joensuun alueilla.

Työtehtävänäsi on osallistua keittiön avustaviin tehtäviin kuten astia - ja laitehuoltoon. Työkohteet vaihtelevat aina julkisesta kohteesta aina kaupan lihatiskin koneiden tiskaukseen. Työ on keikkaluontoista ja tarjoamme työvuoroja useasta eri kohteesta Joensuun ja Kiteen alueelta. Töitä on tarjolla pääasiassa noin 4–7,5 h/pv.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Hygieniapassi vaaditaan.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jätäthän CV:si hakemuksen yhteydessä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Käy katsomassa meidän Hyvää työtä! -tarinoita osoitteessa www.hyvaa-tyota.fi