(Poistunut julkaisusta)

Tiskareita Arkealle
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme reippaita ja oma-aloitteisia TISKAREITA Turkuun ja lähikuntiin..

Meillä pääset tekemään alan töitä juuri omien ehtojesi mukaisesti. Etsimme asiakkaallemme Arkealle tiskareita Varsinais-Suomen alueella, joten tämä on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Joustavan keikkatyön lisäksi tarjoamme myös pidempiä työsuhteita, joissa pääset työskentelemään yhtäjaksoisesti samassa työpisteessä.

Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta hyvä asenne ratkaisee. Sinulla tulisi kuitenkin olla hygieniapassi sekä voimassaoleva salmonellatodistus. Lisäksi toivomme sinulta mahdollisuutta joustavaan ja vaihtelevaan työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja kykyä hypätä mukaan erilaisiin ympäristöihin. Suuri osa työvuoroista sijoittuu päiväsaikaan, joten toivomme, että olet halukas työskentelemään erityisesti päivävuoroissa.

Jos yhtään kiinnostuit niin otathan rohkeasti yhteyttä! Jäämme odottamaan yhteydenottoasi.

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille hakulomakkeen kautta. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus