(Poistunut julkaisusta)

Tiskaajia Vierumäelle kesäksi
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY
Vierumäki Country Club Oy kehittää, tuottaa, toteuttaa ja markkinoi korkealaatuisia kokous- ja kongressi- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja, niitä tukevia ravintola-, kahvila- ja catering-palveluja sekä majoitusta, rakennustoimintaa ja kiinteistömyyntiä.

Vierumäki Country Club Oy tarjoaa myös muun muassa yksityisille asiakkaille liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä järjestää yrityksille kokous- ja liikuntapäiviä sekä virkistyspaketteja.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme reippaita tiskaajia kesäksi Vierumäen urheiluopiston alueelle. Tehtävään ei välttämättä vaadita aiempaa kokemusta, mutta katsomme sen eduksi. Työvuorot sijoittuvat aamuihin, iltoihin sekä viikonloppuihin.
Työt alkaisivat mahdollisesti toukokuun alussa ja loppuisivat elokuun lopussa. Osa työntekijöistä palkataan keikkaluotoisesti ja osa määräaikaisesti töihin. Keikkaluontoiset työtehtävät voi aloittaa mahdollisesti jo maaliskuussa.

Vierumäellä on mahdollista yöpyä edullisesti, ja saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut!
Odotamme sinulta
Hygieniapassin, aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä oman auton työmatkoja varten katsomme eduksi paikkaa täytettäessä.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp. fi, tai soita toimistollemme (ark. klo 9-15) puh. 03-873200.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Kesä 2020
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, 03 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.03.2020 mennessä.