(Poistunut julkaisusta)

Tiskaajia keikkatöihin
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Toimenkuva
Haemme nyt reippaita ja oma-aloitteisia tiskaajia ja saliapulaisia keikkatöihin Päijät-Hämeen alueelle. Työtehtävinä pääasiassa astiahuoltoa ja siistimistä ravintola- ja keittiöympäristössä. Vuoroja on tarjolla niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin, joten tämä työ sopii hyvin myös esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Heinolassa tai Lahdessa.

Odotamme sinulta
Tehtävään ei vaadita alan koulutusta tai välttämättä edes työkokemusta, vaan tehtäviin perehdytetään. Reipas asenne, ripeä työskentelyote ja oma-aloitteisuus ovat ratkaisevassa asemassa tässä tehtävässä. Eduksi katsomme hygieniapassin ja oman auton työmatkojen kulkemista varten.

Muut tiedot
Täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus meillä, soita puh. 03 873 200 (ark. klo 9-15), niin täydennetään tietosi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Keikkatyö

Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.08.2020 mennessä.