Tiskaajia Evertaste Oy:lle Vantaalle 
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Tiskaajia Evertaste Oy:lle Vantaalle 

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Etsimme Evertasten porukkaan kahta tiskaajaa vastaamaan elintarviketuotantotilojen kaluston puhdistuksesta. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa säännöllisenä kaksivuorotyönä kello 7-23 välillä.

Sinulta toivomme löytyvän oma-aloitteisuutta, reippautta ja kykyä ripeään työskentelyyn. Saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen ennen töiden alkua, joten aiempaa kokemusta vastaavista töistä sinulta ei vaadita. Hygieniapassi (tai valmius sen suorittamiseen) tulisi löytyä sekä suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti tammikuussa 2022 ja työsuhde solmitaan syyskuuhun 2022 määräaikaisena työsuhteena Eezyn kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Evertastelle.

Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voit kysellä Maijulta puh. 050 309 5366, e-mail (maiju.nikkila@eezy.fi) tai Jaanalta (puh. 050 347 5325, e-mail jaana.puhakka-tanke@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot