Tiskaaja/siivooja elintarvikemyymälään Turenkiin
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsitkö liikkuvaa työtä, jossa työsi tulos on selkeä ja merkityksellinen? Entä innostaako työn monipuolisuus ja muiden ilahduttaminen? Hienoa, sillä nyt sitä on tarjolla! Etsimme joukkoomme 

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJA-TISKAAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Turenkiin. Työtä tehdään lauantaisin ja parittoman viikon perjantaisin klo 16:45 - 23.00. Lisäksi sinulla on tarpeen mukaan mahdollisuus sijaisuuksiin myös muina iltoina. Kohde on elintarvikemyymälä, jossa työnkuvaan kuuluu tiskaustyöt ja muut yleiset siivoustyöt. Työnkohteen korkea hygieenisyys on tärkeää, koska tilassa käsitellään elintarvikkeita. Aiempi osaaminen keittiötyöskentelystä ja hygieniapassi on täten eduksesi. Työt alkavat 13.1.2021. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Tässä tiimissä asenne nimittäin ratkaisee eniten. Arvostamme myös joustavuutta ja itseohjautuvaa otetta työtehtäviin. 

 

Henkilökuntamme nauttii huikeista eduista, kuten edullisista kuntosaleista, hyvinvointipalveluista sekä pääset osaksi sairauskassaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, mikäli on kiinnostusta edetä vaativampiinkin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

  
KUULOSTAAKO TÄMÄ SINUN TULEVALTA TYÖPAIKALTA?

Hienoa! Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai oheisen linkin kautta klikkaamalla '' Hae ''.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-numeron, näin löydämme nopeasti mistä työpaikasta kaipaat lisätietoja. Huomaathan, että emme käsittele työhakemuksia sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413847
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34389514.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Janakkala