(Poistunut julkaisusta)

Tiskaaja/siivooja elintarvikemyymälään Turenkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsitkö monipuolista työtä, jossa varmasti näet työsi tuloksen? Hyvä, etsimme joukkoomme 

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Turenkiin. Työtä tehdään lauantaisin ja parittoman viikon perjantaisin klo 16:45 - 23.00. Lisäksi sinulla on tarpeen mukaan mahdollisuus sijaisuuksiin myös muina iltoina. Kohde on elintarvikemyymälä, jossa työnkuvaan kuuluu tiskaustyöt ja yleiset siivoustyöt. Työnkohteen korkea hygieenisyys on tärkeää, koska tilassa käsitellään elintarvikkeita. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä.

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakasryhmän päällikkö Kristiina Juntuseen: 050 385 5843, kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Korona-pandemian aikana toteutamme haastattelut puhelimitse tai videotyökalun avulla.