(Poistunut julkaisusta)

Tiskaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme nyt vikkelää ja reipasta TISKAAJAA asiakaskohteeseemme Helsingin Vallilaan.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Tässä tehtävässä vastaat ravintolan astiahuollosta ja tiskauksesta lounasravintolassamme. Työtä tehdään arkipäisin klo 11–14, kolmena päivänä viikossa. Työtunteja tehtävässä kertyy 5 h/pvä ja 15 h/vko. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 30.4.2020 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Tehtävässä tarvitset vahvaa peruskuntoa, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalveluasennetta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä.

ISS Palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Täytäthän hakemuksen tehtävään heti tai viimeistään 21.1.2020 osoitteessa http://tyopaikat.iss.fi/ tai oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -