(Poistunut julkaisusta)

TISKAAJA
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Pidätkö työskentelystä iltaisin ja eripituisissa vuoroissa? Olisiko tämä työ silloin sinua varten?


Haemme nyt TISKAAJAA asiakkaamme siivousalan yritykseen Porvooseen.


Tiskaajana huolehdit asiakkaan palvelutiskin siivous- ja tiskaustehtävistä ja yleisistä siivoustehtävistä. Työajat ajoittuvat iltaan ja mahdollisuus tehdä erilaisia vuoroja, kestot 3,5h eteenpäin. Osassa tehtäviä edellytetään hygieniapassia.
Toivomme sinulta iloista asennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta. Aikaisempi kokemus alalta on etu, ei kuitenkaan edellytys. Sinulla on mahdollisuus tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla.


Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi