(Poistunut julkaisusta)

Tiskaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

TISKAAJAA   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalaan. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tiskeistä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työt tehdään iltatyönä maanantaista lauantaihin. Työvuoro alkaa klo 18.30 ja työtunteja kertyy viikossa vähintään 15.

Tässä tehtävässä siivous- tai tiskauskokemus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin myöhemmin. 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 30.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.