(Poistunut julkaisusta)

Tiskaaja, Pirkkala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle tiskaajaa vakituiseen työsuhteiseen Pirkkalaan.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja tunnollisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että sinulla on tietämystä elintarviketilojen hygieniavaatimuksista sekä mahdollisesti jo aiempaa kokemusta elintarviketilojen siivouksesta ja astiahuollosta.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset astiahuoltoon ja siivoukseen liittyvät työtehtävät joulukuussa avattavassa myymälässä Pirkkalassa. Etsimme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen: 

- lauantain ja sunnuntain vuoroihin, jossa työaika on klo 9:00-17:00 (la) ja klo 14:00-22:00 (su) (15h/vko)

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi ja osaamisestasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Sofia Rosvall, p. 050 381 1000,  sofia.rosvall@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.