(Poistunut julkaisusta)

Tiskaaja / keittiötyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 3 750 henkilöä. Liikevaihto on 980 miljoonaa euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa.

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijää Wipak Oy:n Nastolan toimipisteeseen tiskaajan / keittiötyöntekijän tehtäviin.

Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti avustavista keittiötöistä, tiskaamisesta sekä kassan käytöstä asiakasyrityksemme henkilöstöravintolassa. Tehtävässä eduksi on hyvä, reipas ja tunnollinen asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uusia asioita. 

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Eduksi tässä tehtävässä on ravintola-alan koulutus, sekä työkokemus vastaavasta työstä.

Työt alkavat viikolla 25 ja kestävät elokuun loppuun. Työajat sijoittuvat aikavälille 6-19.

Mikäli kiinnostuit tästä kesätyömahdollisuudesta, lähetäthän hakemusesi mahdollisimman pian verkkosivujemme kautta www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä.