(Poistunut julkaisusta)

Tingstad Finland - Myyntiedustaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Olemme tunteneet niin pieniä kuin suuria yrityksiä jo vuodesta 1959. Meitä on kannustettu, yllätetty ja opetettu. Olemme aina kuunnelleet, oppineet virheistämme ja ennen kaikkea olemme uskaltaneet. Kaikki tämä on kiitosta niille sisukkaille yrittäjille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Ollaksemme niin tehokkaita kuin mahdollista, olemme panostaneet toimivaan logistiikkaan, ja vastavalmistunut varastomme on siitä hyvä esimerkki. Kun asiakaskuntamme kasvaa, pitää valikoimamme kasvaa heidän mukana. Tänään meillä on yli 60 000 tuotetta valikoimassamme, jotka tukevat kaikkien yrittäjien toimintaa. Pakkaukset ja paketointi, siivous ja hygieniapaperit, työvaatteet ja toimistotarvikkeet ovat hyviä esimerkkejä siitä mitä me tarjoamme. Sopivaan hintaan ja juuri silloin kuin niitä tarvitaan. Meillä on. https://www.tingstad.com/se-fi

Asiakkaamme Tingstad on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen

energistä MYYNTIEDUSTAJAA.

Tehtävässä hoidat asiakaskontaktointia, teet asiakkaille kattavat tarvekartoitukset ja niiden perusteella tunnistat uusia mahdollisuuksia.

Olet urasi alkuvaiheessa ja haluat lähteä kasvattamaan osaamistasi myyntialan tehtävissä. Yrityksellä on valtava kasvupotentiaali ja he haluavat tarjota mahdollisuuden kasvaa myynnin ammattilaiseksi. Oikeasta asenteesta ja energisestä työotteesta palkitaan ja yritys haluaa pitää huolta työntekijöidensä viihtymisestä sekä tarjota mahdollisuuksia urakehitykseen ja kasvuun yrityksen sisällä. Omaat erittäin tuloshakuisen ja myynnillisen asenteen etkä epäröi kontaktoida asiakkaita spontaanisti oikean tilanteen edessä. Työstät ja kontaktoit aktiivisesti uusia liidejä, sovit tapaamisia ja käyt tapaamassa asiakkaita.

Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta taustalla, oikea asenne ja halu tehdä töitä ihmisten kanssa sekä aktiivinen ja rohkea ote myyntityöhön ovat ensisijaisen tärkeitä ja osoittamalla oikeanlaista halua tuloksentekoon, pystyt varmistamaan onnistuneita kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Nautit asiakastyöstä ja tuloksenteosta etkä epäröi olla yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse kuin kasvotusten.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Myyntilähtöistä, aktiivista otetta ja rohkeaa asennetta asiakaskohtaamisiin
  • Energistä, aktiivista otetta myyntityöhön
  • Hyviä kommunikointitaitoja, innostunutta ja positiivista asennetta
  • Hyvä ruotsin kielen taito en eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön kansainvälisessä organisaatiossa. Omalla aktiivisuudellasi pääset rakentamaan myös omaa uraasi ja viemään osaamistasi eteenpäin.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.