(Poistunut julkaisusta)

Timpurin apumies hirsirakentamiseen
J.Kallioinen & Suoranta Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
J.Kallioinen & Suoranta Infra Oy
J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy toteuttaa infra-alan hankkeita. Toimitamme palveluitamme kunnille, kaupungeille, yrityksille ja yksityisille ihmisille. Palveluihimme kuuluu asfaltoinnit, kivetystyöt, verkkorakentaminen, rakennustyöt ja liikennejärjestelyt. Toimintamme on monipuolista, vastuullista ja kehittyvää. Toiminta alueemme on pääasiallisesti Varsinais-Suomen alueella, joidenkin osastojemme kohdalla toimitamme palveluitamme ympäri Suomen.
Toimenkuva
Tiimin työmäärän kasvaessa haemme asiakkaallemme nyt timpurin apumiestä. Tässä tehtävässä tulet vanhemman timpurin oppipojaksi ja osaksi tiimiä, jossa rakennetaan Vehasen Talojen ekologisia ja laadukkaita hirsimökkejä ja saunarakennuksia Turun ja lähikuntien alueelle. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tässä tehtävässä on mahdollisuus myös vakinaistumiseen.
Odotamme sinulta
Sinulla on joko kokemusta timpurin apumiehen tehtävistä jo etukäteen tai olet käsistäsi kätevä ja erilaiset työkalut ovat sinulle tuttuja joko harrastuksen tai koulutuksen ansiosta. Sinulla on työasenne kohdallaan, ja osaat ottaa ammattimiehen neuvoja vastaan sekä sinulla on vahva halu oppia hirsirakentamisen saloja. Sinulla on voimassa oleva työturvakortti ja noudatat työaikoja. Olet yhteen hiileen puhaltaja ja haluat olla ylpeä kätesi jäljestä. Oma auto työmatkojen kulkemiseen on eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme töitä mukavassa työtiimissä ja mahdollisesti jopa vakinaistumisen mahdollisuuden. Soita Aiville puh. 0403075014 niin sovitaan haastatteluajasta, tai täytä hakemuksesi oheisesta linkistä niin soitamme sinulle. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Kesto
Noin 6 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.11.2018 mennessä.