(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Pihtiputaalle TIMPURIA.

Sinulta edellytämme jo jonkin verran kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Toivomme, että työotteesi on ripeä ja ammattitaitoinen ja sinulta löytyy halua tehdä töitä hyvällä asenteella. Koulutus alalle on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta kertynyttä osaamista alalle ja kyseisiin työtehtäviin. Oman auton käyttömahdollisuus on etu hakiessasi, niin kulkeminen työmaille on helpompaa.

Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, työsuhde-edut ja laadukkaat työkamppeet. Lisänä vielä loistavat työkaverit!

Laita hakemuksesi tulemaan pian niin voit päästä töihin nopeallakin aikataululla! Jos kaipaat lisätietoja, voit kilauttaa Miikka Hintikalle numeroon 050 44444 26. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.