(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia timpureita eri kohteisiin uudis- ja saneeraustyömaille Jyväskylän alueelle.

Työnkuvaus

Kohteet pitävät sisällään erilaisia timpurin töitä niiden aloitusvaiheesta työn viimeistelyyn saakka. Työt vaihtelevat asiakasyrityksiemme kohteiden mukaisesti. Tehtävät voivat olla esimerkiksi runkovaiheen töitä, muottitöitä, ikkuna- ja oviasennuksia sekä sisävaiheen viimeistelytöitä eri materiaaleja käyttäen. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7:00-15:30. 

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, koulutuksen tai työkokemuksen kautta saatua ammattitaitoa ja oma-aloitteista työskentelykykyä. 

Tarjoamme työntekijälle palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvaatteet ja suojavarusteet ja verkostoitumismahdollisuudet alan yritysten kanssa. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. 

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Laita hakemus verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse. Voit myös soittaa meille. Kerrothan hakiessasi mitä työvaiheita ja tehtäviä olet aiemmin tehnyt.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-koordinaattori 

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445