(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Etsimme Mikkeliin ammattitaitoisia timpureita!

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, vähintään muutaman vuoden kokemusta timpurin tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ammattimaista asennetta työtä kohtaan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä työhön valittaville.

Kerro meille osaamisestasi, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä.

Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaaMiikka Hintikka 050 44444 26. Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.