(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pkseudulle KIRVESMIEHIÄ pääkaupunkiseudulla toimiviin uudis- ja korjauspuolen kohteisiin!

Työtehtävän kuvaus

Tulet työskentelemään monipuolisissa kirvesmiehen työtehtävissä asiakasyrityksemme toimeksiannoissa Helsingin alueella.

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo useamman vuoden kokemus kirvesmiehen työtehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti, hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme myös positiivista asennetta, huumoria ja tehokasta työskentelyotetta.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.


Tarvitset lisäksi sujuvan suomen kielen taidon sekä työturvallisuuskortin.

Työ on määräaikainen. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon ja ammattillisesti kehittävän työkohteen.

Kiinnostuitko? Oletpa siis kokenut konkari tai vasta alalle siirtynyt, voimme löytää sinulle sopivan kohteen. Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.