(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsimme nyt kokeneita timpureita uudisrakennuskohteisiin Turun talousalueelle!

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat valu-, muotti- ja raudoitustyöt sekä ikkuna- ja oviasennukset.  Aiempi kokemus rakennusalalta ja/tai kirvesmiehen työstä on välttämätöntä. Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Rakennusalan työkokemuksen ja/tai tutkinnon lisäksi edellytämme huolellista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Olethan siis varustettu oikealla asenteella ja ammattiylpeydellä!  

Omat käsityökalut ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.  Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Lähetä hakemuksesi heti, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti! Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.
www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.