Timpuri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi?Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen kolmea ammattitaitoista timpuria Tampereen keskusta-alueelle.

Kohde on kerrostalotyömaa. Työ sisältää pääosin perustusvaiheen- sekä väestönsuojatöitä.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta yllämainituista tehtävistä. Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen ja tarkka työskentelijä, jolle hyvä asenne työtä kohtaan on luontaista.

Aloitus elokuun 2018 aikana. Työn arvioitu kesto on n. 2kk ja sen jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin tehtäviin.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön! Omat työkalut, tulityökortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään! Aloitamme haastattelut hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot tarvittaessa Anne Hölsö +358 44 020 5057.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1143712
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere