(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaamme pk-seudun kehyskunnissa sijaitseville työmaille ammattitaitoista ja motivoitunutta timpuria. Aloitus on mahdollisimman pian kesäkuun aikana.

Hakemamme henkilö on rautainen ammattilainen, joka tulee toimeen muiden kanssa, mutta pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia ja aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työmaan sijainti voi vaihdella.

Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10-vuotta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työkohteitasi ja tehtäviäsi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi