(Poistunut julkaisusta)

Timpuri
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Hyviä Työpaikkoja – auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pkseudulle KIRVESMIEHIÄ pääkaupunkiseudulla toimiviin uudis- ja korjauspuolenkohteisiin!

Työtehtävän kuvaus

Tulet työskentelemään monipuolisissa kirvesmiehen työtehtävissä asiakasyrityksemme toimeksiannoissa Helsingin alueella.

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo useamman vuoden kokemus kirvesmiehen työtehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti, hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme myös positiivista asennetta, huumoria ja tehokasta työskentelyotetta.

Tarvitset lisäksi sujuvan suomen kielen taidon sekä työturvallisuuskortin.

Työ on määräaikainen. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon ja ammattillisesti kehittävän työkohteen.

Kiinnostuitko? Oletpa siis kokenut konkari tai vasta alalle siirtynyt, voimme löytää sinulle sopivan kohteen. Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.