(Poistunut julkaisusta)

Timpuri (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

TIMPURIA

vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.


Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on työkokemusta alalta ja halua päästä itsenäiseen sekä vastuulliseen tehtävään. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja vastuullinen ammattihenkilö, jolle huolellinen työn jälki on kunnia-asia. Yrityksen periaatteita ovat laadukkuus, asiakastyytyväisyys, avoimuus sekä rehellisyys. 

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistökohteen muutostyöt, kuten väliseinien tekoa ja maalausta. Saat heti käyttöösi yrityksen pakettiauton sekä tarvittavat työkalut. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Työ on kokoaikaista päivätyötä, työaika klo 7-15.30. Asumisasiat on neuvoteltavissa sinun kannalta sopiviksi. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta on vakituinen jo heti alkuun. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä hakemuksesi jo tänään alla olevasta linkistä.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=467 


Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p.044- 740 4505  tai minna.mansikkamaki@alenconsulting.fi


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.