(Poistunut julkaisusta)

Timpuri (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Asiakkaamme on Pirkanmaalla toimiva saneerauksiin, uudisrakentamiseen, kunnossapitoon ja sähköurakointiin keskittyvä yritys, joka on toiminut alalla jo runsaat 17 vuotta. Heidän periaatteitaan ovat laadukkuus, asiakastyytyväisyys, ajallaan valmistuvat urakat sekä rehellisyys. 

Haemme heille nyt uuteen haastavaan ja mielenkiintoiseen projektiin 

1-2 TIMPURIA

Tampereen Hervantaan.

Etsimme Sinua kirvesmies, jolta löytyy työkokemusta erilaisista timpurin tehtävistä. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja tekevä henkilö, jolta löytyy hyvä piirustusten lukutaito. Huolellinen kättenjälki on Sinulle kunnia-asia.

Tässä kohteessa pääset tekemään monipuolisia töitä, mm. väliseiniä, katto- ja seinälevytyksiä, villoitusta ja sisustusta hevosenkengän muotoisiin kaksikerroksisiin puurivitaloihin. Pyöreys ja seinien vinous antaa työlle uutta haastetta!

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 7-15.30, työt alkavat vuokratyösuhteella. Työtä on tarjolla mahdollisesti syyskuun loppuun saakka, mutta varsinaista väliseinien tekoa on kesä-heinäkuun ajan. Palkkaus on rakennusalan TES:n mukainen.

Työpaikka on turvallinen, vakavarainen ja tunnettu ammattitaitoisista tekijöistä – liity mukaan!

Mikäli kiinnostuit tästä työpaikasta, soita, lähetä sähköpostia (minna.kotilainen@alenconsulting.fi) ja/tai täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.