Timpuri, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme timpuria Tampereelle.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta. Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta timpurin/ kirvesmiehen työstä. Työtä tehdään vaihtelevissa vahinkosaneerauskohteissa. Työ sisältää muun muassa levytystä ja maalausta sekä lattia- ja kalusteasennuksia. Työssä edellytetään työturvallisuuskorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työaika on arkisin klo 7-15.30 ja palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää syksyyn, töiden sujuessa mahdollisesti pidempään.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146255
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere