(Poistunut julkaisusta)

Timpuri, SPP-Rakennusliike Oy ( Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Asiakkaamme SPP-Rakennusliike Oy on nuorekas, monipuolisia rakentamisen ja remontoinnin palveluita tarjoava yritys Lempäälässä. Yrityksen taitava ja luotettava henkilökunta hoitaa ammattitaidolla rakentamisen ja remontoinnin melkeinpä mihin vain tarpeeseen. Omakotitalot, kerrostalot, huoneistot, liikekiinteistöt ja kämpät ovat SPP-Rakennusliikkeen kohteita. 

Etsimme heille nyt uusien projektien myötä kokenutta 

TIMPURIA.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tulla työpaikkaan, jossa huumori kukkii ja yhteishenki on Suomen jääkiekkojoukkuetasoa! Huomioimme myös alihankkijat ja pienyrittäjät, joilla on mahdollisuus irtaantua uusiin projekteihin.

Olet ammattitaitoinen timpuri, jolla on monipuolista kokemusta rakentamisesta ja remontoinnista. Lisäksi olet perinteinen kädentaitaja, jolle erittäin hyvä lopputulos on kunnia-asia!

Työkohteita ovat mm. päiväkodit, koulut ja omakotitalot.

Edellytämme:

  • työkokemusta vähintään 2-3 vuotta
  • huumorintajua
  • työturvallisuuskorttia

Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen ja muut alalla vaadittavat pätevyydet.

Tarjoamme:

  • monipuolisen rakennus- ja remonttiliikkeen työnkuvan, osaamisesi mukaan
  • yhteistyötaitoisen ja huumorintajuisen tiimin ja työyhteisön
  • TYKY-päiviä yhdessä
  • vakituisen työsuhteen ammattilaiselle

Työ on kokoaikaista päivätyötä, aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on rakennusalan TES:n mukainen, mutta neuvoteltavissa. Työt alkavat vuokratyösuhteena ja tästä on ammattilaisen mahdollisuus hypätä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi jo 4 kuukauden kohdalla!

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa itsesi suoraan tapaamiseen! Lisätietoja antaa myyntikonsultti Minna Kotilainen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=152 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.