(Poistunut julkaisusta)

Timpuri runkovaiheeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Etsimme kokenutta, itsenäiseen työhön kykenevää timpuria asiakasyrityksemme uudiskerrostalotyömaalle Tampereelle!

Työmaalla pääset tekemään runkovaiheen työtehtäviä laidasta laitaan mm. elementtien asennuksia, välipohjia, muotti- ja valutöitä. Tehtävät vaihtuvat aina työmaan tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Kuvien lukutaito plussaa. Toivomme, että olet tunnollinen ja tarkka työnjäljestäsi, omaat kyvyn toimia itsenäisesti sekä tiimissä. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hakemuksessa tahtoisimme kuulla millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt ja missä juuri sinun ammattitaitosi on vahvimmillaan!

Työ alkaa sovitusti tammikuussa 2021. Työaika normaalisti ma-pe klo 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennusalan työpaikat, kirvesmies, kokoaikatyö, timpuri, Tampere, Pirkanmaa