(Poistunut julkaisusta)

Timpuri runkovaiheeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme kokenutta, itsenäiseen työhön kykenevää timpuria asiakasyrityksemme uudisrivitalotyömaalle Kangasalle!

Työmaalla pääset rakentamaan mm. puurunkoiset seinät, välipohjat ja vesikatot piirustusten mukaan. Hakijalta odotamme tunnollisuutta ja tarkkuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hakemuksessa tahtoisimme mielellämme kuulla millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, ja missä juuri sinun ammattitaitosi on vahvimmillaan!

Työ alkaa sovitusti marraskuun lopulla. Työaika normaalisti ma-pe klo 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: kirvesmies, rivitalotyömaa, kokoaikatyö, timpuri, kangasala, pirkanmaa