(Poistunut julkaisusta)

Timpuri Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme rakennus- ja vahinkosaneerauksen parissa Pirkanmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme

TIMPURIA

Etsimme jo kokemusta kerryttänyttä timpuria, jolle yksityisasuntojen saneeraukset ovat entuudestaan tuttuja. Työtä tehdään lähtökohtaisesti kosteiden tilojen korjausrakennuksen ja vesivahinkojen saneerausten parissa. Toiminnassa erityisen tärkeää on tiedostaa kohteen luonne yksityisasuntona ja toimia asukas huomioon ottaen. Mahdollisuus oman auton käyttöön luetaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen työn alan ammattilaisten joukossa. Tehtävä on pitkäaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Timpuri Pirkanmaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi, 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.