Timpuri (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme on pirkanmaalainen kodin remontteihin erikoistunut rakennusalan yritys. Yrityksen kulmakiviin voidaan lukea ammattitaito sekä rehellisyys ja sen arvoja ovat ihmisläheisyys, luotettavuus ja käsityötaidot. Etsimme heille nyt hyvällä asenteella varustettua, aidosti työstään kiinnostunutta

TIMPURIA

työmaille ympäri Pirkanmaata.

Odotamme hakijalta rakennusalan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi reipasta työotetta sekä yhteistyökykyä. Sytyt "remppahommista" ja haluat aidosti tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Työssä vaaditaan tietenkin voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Tarjolla on mielenkiintoinen työ mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäksikin aikaa hyvään työpaikkaan. Palkkaus rakennusalan TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 antaa HR-koordinaattori Tiia Hietikko, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254161
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4500
  • Sijainti: Tampere